Vil du have målt din omstillingsevne ?

I sidste uge afholdte People Test Systems A/S endnu et inspirerende netværksmøde.

Formiddagens team handlede om fremtidens kompetencer.
Ifølge Harvard Business Review, vil en af de vigtigste kompetencer blive din evne til at omstille dig og tilpasse dig nye tiltag og forandringer.

Forandringsparathed er åbenbart alligevel ikke på vej ud😉

Nu kalder vi det bare Adaptability quotient (AQ)

Definitionen på AQ er:

𝐸𝑛 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛𝑠 𝑒𝑣𝑛𝑒, 𝑣𝑖𝑙𝑙𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑 𝑜𝑔 𝑚𝑜𝑡𝑖𝑣𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 𝑡𝑖𝑙 𝑎𝑡 𝑓𝑜𝑟𝑎𝑛𝑑𝑟𝑒 𝑒𝑙𝑙𝑒𝑟 𝑡𝑖𝑙𝑝𝑎𝑠𝑠𝑒 𝑠𝑖𝑔 𝑓𝑜𝑟𝑠𝑘𝑒𝑙𝑙𝑖𝑔𝑒 𝑜𝑝𝑔𝑎𝑣𝑒𝑚æ𝑠𝑠𝑖𝑔𝑒, 𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑙 𝑜𝑔 𝑚𝑖𝑙𝑗ø𝑚æ𝑠𝑠𝑖𝑔𝑒 𝑓𝑎𝑘𝑡𝑜𝑟𝑒𝑟.

I forbindelse med jobansættelser bliver der ofte målt på både IQ og EQ. Særligt IQ har fremstået som en væsentlig faktor for at kunne forudsige, hvor godt du kommer til at matche jobbet.

Nu skal der også måles på AQ, for ny forskning viser, at ÅBENHED som en personlig kompetence spiller en væsentlig rolle også.

🟢✔️Hvis du er 𝒆𝒌𝒔𝒑𝒆𝒓𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒏𝒅𝒆, 𝒇𝒂𝒕𝒕𝒆𝒕 𝒐𝒈 𝒂̊𝒃𝒆𝒏 𝒇𝒐𝒓 𝒃𝒂̊𝒅𝒆 𝒍æ𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒈 𝒇𝒆𝒆𝒅𝒃𝒂𝒄𝒌, tyder det på, at du har en høj omstillingsevne, hvilket gør dig interessant for en arbejdsgiver.

En høj AQ vil også være nogle ret væsentligt, når du indgår i et teamsamarbejde 🧑🏾‍🤝‍🧑🏿🧑🏼‍🤝‍🧑🏼👨🏿‍🤝‍👨🏼👬👩🏽‍🤝‍👨🏻👩🏾‍🤝‍👩🏿👩🏻‍🤝‍👩🏻👭

I TeamRecept arbejder vi med at skabe en tillidsfuld kultur, hvor selvindsigt har en stor betydning. Derfor bruger vi både personlighedsanalyser, teamprofiler og feedback i teamet.

Et højt ydende team består derfor af forskellige teamdeltagere, som alle har den rette AQ og dermed en god og solid omstillingsevne.

Hvis du gerne vil have målt din og dit teams omstillingsevne, så giv os kald på 42 72 54 56